Forums

    14 posts

  • avatar
    1145 sounds
    15 posts
    Unable to describe sounds


    I can no longer post any sounds. Every time I go to describe them it tells me "Something went wrong accessing the file." This has become very frustrating and I guess I can no longer post sounds to the site. Which really pisses me off after being a user for more than 10 years.

    Traxis (my original music) is available here: Traxis ~ The Road to Oblivion
  • avatar
    3735 sounds
    344 posts


    I'm having this problem often as well. Usually if I get that error I can try again and it will work, but lately it's getting more frequent that it doesn't work. I have a big list of sounds waiting to be described. Hopefully it is related to the server changes happening and will be corrected soon.

  • avatar
    4454 sounds
    60 posts


    It happens..

    Just have some patients for now, pretty confident in the coming months that the Freesound infrastructure and servers will be isolated and stable soon.

  • avatar
    2973 sounds
    1364 posts


    BaDoink wrote:
    I can no longer post any sounds. Every time I go to describe them it tells me "Something went wrong accessing the file." This has become very frustrating and I guess I can no longer post sounds to the site. Which really pisses me off after being a user for more than 10 years.

    I have to describe a few times before succes.
    It does not work fine.

    To hear, you first have to listen
  • avatar
    745 sounds
    192 posts


    Hey guys,
    We know about these issues and we're in the process of fixing them, but things might remain a bit unstable still for the coming weeks. Thanks for your understanding!

    frederic
    the freesound team
  • avatar
    745 sounds
    192 posts


    By the way, to clarify, the errors you're finding are when uploading sounds, not when describing them right?

    frederic
    the freesound team
  • avatar
    2973 sounds
    1364 posts


    frederic.font wrote:
    By the way, to clarify, the errors you're finding are when uploading sounds, not when describing them right?

    Hi frederic,

    No I am sory Frederic, I sometimes have to describe the sound a few times before it is ecxepted by the systen (error). Thats my issu now. (the last one a minute a go worked fine.

    The uploading is slow a long time now. But most of the time my long files can be uploaded in one ore two times.)

    To hear, you first have to listen
  • avatar
    1145 sounds
    15 posts


    Thanks for all the feedback. Everything seems to be working OK now. Good Luck on the NT stuff. I will send a donation right now to help out.

    Thank you Fellow Freesounders. Sincerely, BaDoink

    Traxis (my original music) is available here: Traxis ~ The Road to Oblivion
  • avatar
    2973 sounds
    1364 posts


    Works fine now

    To hear, you first have to listen
  • avatar
    2973 sounds
    1364 posts


    It went wrong just minute a go.

    this is what ia says: Something went wrong with accessing the file 02 - carillon 200527_0180.wav

    To hear, you first have to listen
  • avatar
    745 sounds
    192 posts


    This was while describing or uploading?

    frederic
    the freesound team
  • avatar
    2973 sounds
    1364 posts


    frederic.font wrote:
    This was while describing or uploading?

    decribing

    To hear, you first have to listen
  • avatar
    745 sounds
    192 posts


    Although we moved some services and we have seen a big improvement in Freesound speed, we are still seeing some connections that get terminated abruptly for apparently no reason and this could be the source of your error. We're investigating...

    frederic
    the freesound team
  • avatar
    2973 sounds
    1364 posts


    Thanks

    Have a great weekend

    To hear, you first have to listen

    14 posts